Video- ja kuvatuotanto

Laadukkailla kuvilla ja videoilla erotut massasta ja kerrot yrityksesi tarinaa.

Luomme yrityksesi näköiset kuva- ja videosisällöt sosiaaliseen mediaan ja muuhun digimarkkinointiin. Tuotamme inspiroivat, viihdyttävät ja opettavat lyhytvideot yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Myös laajemmat kuvapankkikuvaukset ja videotuotannot onnistuvat kanssamme. Kuva- ja videosisällöt räätälöidään aina käyttötarkoitukseen sopivaksi. Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Meistä sanottua

Fabledin kanssa on ollut aina helppoa ja hauskaa lähteä tekemään asioita nopeallakin aikataululla. Fabledilta onnistuu täysin käsikirjoitetun materiaalin tekeminen, sekä sisältöjen ideointi ja toteutus. Eli ei ole väliä, vaikka ei ihan vielä tiedä millaista halutaan, niin olette mukana ideoimassa. Ja aina tulee hiukan parempaa jälkeä mitä toivottiin, vaikka odotukset on aina korkealla.”
Reetta Kaikkonen
Visit Hämeenlinna
Fabled Creationx X VisitHämeenlinna

VisitHämeenlinna

Fabledin tarina alkoi, kun Visit Hämeenlinna tarvitsi viihdyttäviä ja ajankohtaisia ritarivideoita sosiaalisen median kanaviinsa. Tuotimme videosarjan YouTubeen ja Facebookiin. Ritarit kesäretkellä -videosarja oli menestys, jonka seuraavaa osaa odotettiin ja kaupunkikuvassa seikkailevia ritareita bongattiin innoissaan. Sarja onkin saanut usean jatko-osan ja olemme seikkalleet Ritarien kanssa jo vaikka missä!