Kouluttaminen

Kaipaatko koulutustilaisuutta yrityksellesi tai yhteisöllesi?

Olemme toteuttaneet useita keynote puheenvuoroja ja työpajoja erikokoisille yleisöille. Meidän kanssamme onnistuu niin syventävät aiheet kuin perusteiden opiskelu.

Lue lisää

Jätä yhteydenottopyyntö!

Jätä yhteydenottopyyntö

Koulutustilaisuudet yritykselle tai yhteisölle

Koulutamme konkreettisten esimerkkien avulla ja työpajoissa käärimme hihat yhdessä. Koulutustilaisuus räätälöidään tilaajan tarpeeseen ja voidaan toteuttaa verkossa tai kasvotusten. Olemme puhuneet sosiaalisesta mediasta esimerkiksi seuraavilla otsikoilla: Sosiaalisen median tavoitteet ja strategia, Somevideotyöpaja – ideasta julkaisuun sekä Instagram basics for sports teams. Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva kokonaisuus.

Fabled Creations - Kouluttaminen - Tinja & Roosa

Meistä sanottua

”Fabled Creations Oy:n Tinja ja Roosa toteuttivat valmennukset hyvällä energialla ja asiantuntevalla otteella. Osallistujat antoivat sometyöpajasta loistavaa palautetta.“
Ville Viholainen
Linnan Kehitys Oy
Fabled Creationx X Linnan Kehitys Oy

Linnan Kehitys Oy

Linnan Kehitys on Hämeenlinnan kaupungin kehitysyhtiö, jolle olemme tuottaneet useita erilaisia koulutuksia ja työpajoja jälleen tarjottavaksi paikallisille yrittäjille. Olemmekin päässeet puhumaan yrityksen palvelupolusta somessa, strategiasta julkaisujen takana ja vaikka kuinka monesta muusta kiinnostavasta aiheesta.