Töitämme

Olemme hallinnoineet ja luoneet sisältöä hyvin erityyppisten asiakkaiden tileille kuppiloista kuntatoimijoihin.

Tässä joitakin töitämme.

VisitRiihimäki

Sosiaalisen median ulkoistaminen

Lue lisää

VisitHämeenlinna

Video- ja kuvatuotanto

Lue lisää

Sibelius Opisto

Julkaisupankki

Lue lisää

Linnan Kehitys Oy

Kouluttaminen

Lue lisää

Lammin Ikkuna Oy

Markkinointikokonaisuudet

Lue lisää

Villa Marenki

Somen brändikirja ja sparraaminen

Lue lisää

Meistä sanottua

Arvostelu

Markkinointikokonaisuudet

Yhteistyö Fabled Creationsin kanssa on mutkatonta ja rakentavaa. Uudet, raikkaat ajatukset ja toteutukset ovat kasvattaneet näkyvyyttämme markkinoilla merkittävästi. Hyvä me!

Rainer Salminen, Lammin Ikkuna Oy
Arvostelu

Sosiaalisen median ulkoistaminen

Yhteistyö Fabledin kanssa on ollut todella sujuvaa. Olemme sopineet sometilin haluun otosta selkeästi. Roosa ja Tinja ovat tuoneet ammattilaisen mielipiteitä ja ehdotuksia pöytään ja sovitut asiat on hoidettu loistavasti. Yhteistyö on ollut minulle helppoa.

Pauliina Lindgren, VisitRiihimäki / Erämessut / RTOY
Arvostelu

Kouluttaminen

Fabled Creations Oy:n Tinja ja Roosa toteuttivat valmennukset hyvällä energialla ja asiantuntevalla otteella. Osallistujat antoivat sometyöpajasta loistavaa palautetta.

Ville Viholainen, Linnan Kehitys Oy
Arvostelu

Sparraaminen

Sain paljon tärkeää infoa somesta, sen järkevästä ja tarkoituksen mukaisesta käytöstä, sekä tietoja seuraajistamme. Käytännön vinkit somen sisällöstä olivat todella hyviä. Tapaaminen antoi minulle uutta puhtia ja intoa tehdä somea. Iso kiitos.

Reija Siltanen, fitSTATION
Arvostelu

Video- ja kuvatuotanto

Fabledin kanssa on ollut aina helppoa ja hauskaa lähteä tekemään asioita nopeallakin aikataululla. Fabledilta onnistuu täysin käsikirjoitetun materiaalin tekeminen, sekä sisältöjen ideointi ja toteutus. Eli ei ole väliä, vaikka ei ihan vielä tiedä millaista halutaan, niin olette mukana ideoimassa. Ja aina tulee hiukan parempaa jälkeä mitä toivottiin, vaikka odotukset on aina korkealla.

Reetta Kaikkonen, VisitHämeenlinna
Arvostelu

Video- ja kuvatuotanto

Saimme juuri oikeanlaisen videon!

Kansainvälinen terveysalan yritys
Arvostelu

Sosiaalisen median ulkoistaminen

Fabledin Roosan ja Tinjan kanssa yhteistyö on sujunut mutkattomasti. Somen luovuttaminen osaaviin käsiin on ollut meille helpotus, kun aiemmin yritimme itse ehtiä julkaisemaan hätäisesti jotain muiden töiden ohessa. Kattavuuden ja seuraajien määrä on noussut, kun julkaisuja tehdään säännöllisesti ja niiden sisältö on laadukasta.

Ansu Laine, VisitHäme