Tarinamme

Fabled Creations syntyi kun kaksi keskiaikaista kamppailu-urheilua harrastavaa ystävystä etsi tahoillaan elämilleen uutta suuntaa. Yhteisen harrastuksena tehdyn somevideoprojektin myötä syntyi ajatus yhteisestä yrityksestä, joka yhdistäisi molempien intohimot: sosiaalisen median ja palvelumuotoilun.

Vuoden 2022 alusta alkaen olemme tuottaneet monenlaista sisältöä videoista printtimainoksiin, sekä auttaneet ja kouluttaneet kymmeniä yrityksiä – toimialasta riippumatta.

Tinja

Tinja on Fabledin tiimin palvelumuotoilija, organisaattori ja ideanikkari. Fabledissa Tinja vastaa yrityksen hallinnon lisäksi asiakkaiden palvelupoluista, sosiaalisen median strategioista ja kuvaushommissa AD:n ja kuvaussihteerin töistä.

Pitelee siis yleisesti lankoja käsissä takavasemmalla ja – oikealla.
Tinjaa kiinnostaa erityisesti käyttäjäystävälliset palvelupolut yritysten sosiaalisessa mediassa ja aito liiketoiminnan kasvattaminen sosiaalisen median avulla ja sen sisällä, eli se miten seuraajat muutetaan aidoksi kaupaksi.

Tinja Sarkanen

Roosa

Roosa on Fabledin someasiantuntija. TikTok ja Instagram ovat Roosalle kuin toinen koti, ja hän tunteekin niiden kuumimmat trendit ja salat. Roosan intohimo sosiaalista mediaa kohtaan lähti omien harrastustilien kautta ja nyt Roosalla on kolmella tilillään yhteensä yli 47 500 seuraajaa yksinomaan orgaanisella kasvulla. Tsekkaa Roosan harrastuksia TikTokista.